Novinky na webu

Abyste neřekli, že jsme na valné hromadě jen slibovaly a skoro nic se neděje, tak přidáváme menší soupis toho, jak to s našimi plány vypadá a co už jsme upravily/vytvořily.

1. Deníček výstupů

Výstupy do Výročky můžete začít vkládat už teď do nového formuláře. Nově lze u každého výstupu zvolit, zda ho uvidíte jen vy, nebo zda bude veřejný, tj. viditelný pro všechny registrované (může sloužit jako přehled kdo co leze, inspirace…). Odkaz na formulář naleznete v hlavním menu pod záložkou Oddíl → Výstupy do Výročky.

2. Uspořádání diskusních fór

Robin nám pomohl trochu to zjednodušit alespoň v menu. Můžete si nyní vybrat, který typ zobrazení si vyberete. Na tom ještě budeme dále pracovat

3. Web už je zabezpečený, jedeme na https!

4. Rubriky

Rubriky dostaly nové, aktuálnější názvy a články jsme do nich tématicky roztřídily. Menší změnou taky je, že už není rubrika Nezařazeno, ale pro nezařaditelné příspěvky je rubrika Ostatní. Aspoň uvidíme, kolik lidí nezařazuje příspěvky z lenosti/omylem a kdo jen nenajde jinou rubriku, kam článek zařadit.

5. Recenze oblastí – nová rubrika

Nebo taky zdlouhavě Recenze navštívených lezeckých, skialpových a turisticky zajímavých oblastí.

Následující info slouží hlavně pro ty, kteří nebyli na valné hromadě. Poměrně dost našich členů čas od času navštíví nějakou tu netradiční oblast (nebo i tradiční, ale třeba jsou tam nějaké novinky apod.), takže bychom je rády motivovaly, aby se touto formou podělili o užitečné informace k dané oblasti.

Články v této rubrice by měly přibližně dodržovat strukturu, jakou má první recenze na lezení v Jizerských horách. Samozřejmě něco navíc/míň vůbec nevadí. Tento styl je hlavně přívětivý i pro členy, kteří nejsou moc literárně zdatní, takže to můžou pojmout i jako strohý popis. Samozřejmě ale pokud někdo v tomto ohledu zdatný je, pak uvítáme i doplněk o různé historky apod.

Ostatní můžou k dané recenzi doplňovat info zatím do komentářů. Časem možná i rovnou do příspěvků, ale to ještě musíme domyslet :)

 

Napsat komentář