Pod Parou 2017 – ROZHODNUTO! TERMÍN 6.-8. ŘÍJNA – game of anarchy

Tak konečně rozhodnuto, akce se uskuteční UŽ TENTO VÍKEND 6.-8.10.2017 … OCENIL BYCH, KDYBYSTE SE MI ZNOVU NAHLÁSILI (stačí třeba zavolat, sms nebo tady na web) … fakt mě mrzí, že někteří z Vás nemohou, ale počasí se zdá být na pátek a sobotu celkem v pohodě a kdybych risknul příští víkend, už by to taky nemuselo být vůbec… Tož prosím zvažte své možnosti a přijeďte, možno-li, aspoň na chvíli … na pivko … na pokec … nebo si aspoň trochu odřít bříška, i prstů ;o)

Abyste nemysleli, že zahálím, vkládám sem na namlsání svého pseudo-průvodce oblasti. Jak brzy zjistíte, chybí v něm obtížnosti jednotlivých boulderů a místo nich je jen jakési vodítko, ale věřím, že ve spolupráci s Vámi všemi na akci vznikne průvodce plnohodnotný ;o) …  PP-2017_Hreben-u-Korycan_topo_bez-obtiznosti_final  … jednotlivá schémata budou vždy u příslušných šutrů, takže si to tisknout nemusíte, ale budete-li chtít, jak je libo ;o)

Ano přátelé, zdálo by se snad, že letos Pod Parou nebude, ale to jen má osoba dohání styl práce „na poslední chvíli“ až na samou mez možného, a tak se k Vám informace dostávají poněkud opožděně. Nedejte se však mýlit, o to víc si letos užijete lezení a, jak už podtitul napovídá, hlavně volnosti ve všech podobách ;o) … prosím rychle se mi nahlaste buď sem dolů do komentářů, nebo přímo na mail (u dětí uveďte počet a věk)

Na začátek tedy několik strohých dat…
Kdy: Pá 6.10. (cca od 18 hod) do Ne 8.10. dopoledne. Vlastní HRY začínají v sobotu 7.10. v 9:30 a skončí cca v 17:00 nebo pokud poslední z nás nevykrvácí dřív.
Kde: Hřeben u serpentýny cestou z Koryčan ke Kozlovi. Byl tam první ročník, takže tehdejších 11 účastníků má výhodu ;o) Mrkněte se tady: Pod Parou 2006 jak to vypadalo před 12 lety :o)) Na mapě tomu říkají „Skaličky“ a je to souřadnicově asi tady (49.0948022N, 17.1834031E). Prostě chytnete stopa, necháte se vyhodit cestou u modrého Logana a přes silnici jste za 5 minut nahoře na hřebínku.

Co s sebou: Spí se přímo na místě, takže běžné vybavení do přírody, tedy deku a rum, případně co kdo potřebuje jiného (stany, atd.). Máte-li nebo můžete-li si půjčit bouldermatku,vezměte prosím s sebou, čím víc, tím líp. K pití bude pivo z bečky už od pátku večer (kdo nechce kelímek, tak krygl s sebou), něco málo nealka a v So večer pro každého buřt s příslušenstvím (vegoši se nahlaste a vezmu hermelíny nebo si ty jáhly vemte s sebou, na místě je taky dost kořínků ;o) Kdo bude mít anarchy číro na hlavě, dostane 10 bodů k dobru!
Koho s sebou: děti vítány a malá odměna je jistě nemine, jen je nezapomeňte nahlásit, no a dál kohokoliv uznáte za vhodné, příbuzné, kamarády, zvěř, atd. Vstupné není žádné.

A co se bude dít? Pro toho, kdo ještě nebyl, jde o jakési „boulderové hry“, kdy se přes den snažíte vylézt svých nej 8 boulderů a udělat si žízeň na večerní oslavu po vyhlášení těch co si to nakonec nejlíp spočítají (tužky, tabulky a schémata dostanete na místě). Že nejste bouldristi? To ale vůbec nevadí, zase třeba líp zpíváte nebo víc vypijete … všechno se vám tam bude hodit. Hlavně jde totiž o to posedět u ohně, pokecat si s ostatními, pokecat se hořčicí, zazpívat něco než se Pája opije a usne na kytaře, popít něco levného alkoholu, najít spřízněné duše a nad ránem vymýšlet nejrůznější kraviny… Letos to bude trochu anarchie, bo na vychytávky ňák není toho času, ale o to větší zážitek to jistě bude a dobře to dopadne … mám to jistě vymyšlený ;o) … a připraveno je okolo 120 boulderů na výběr … ještě se mi ježí chlupy z těch krasavců, co jsem při přípravě přelézal, nebo se o to aspoň pokoušel ;o)

Jo, a během akce lezete a konáte vše ostatní na vlastní zodpovědnost, tak ať to stojí za to. Kdo něco poleze, sežeňte si vždy bouldermatku a chytače. Ne, že něco polezete sami a budeme vás pak dole balit do zbytků kůže.

Poděkování za sponzorské dary letos patří:
Zobča 
Hudy za přislíbené volňásky na brněnskou Hudy stěnu.
Štěpánovi a Aničce za slíbené ceny z e-shopu STEPANEKJENEJLEPSI.cz.
Singing Rocku, protože jsem doma dohledal zbytky jejich cen z minulých let.
Siko a Drahušce za to, že bude čím psát, za kačenky a další propriety.
Marušce a Árnýmu za pomoc při přípravě akce.
No a v neposlední řadě naší Lokálce (a tím i Vám všem) za to, že to máte všichni zdarma a ještě se nakrmíte, za ceny pro děti a vlastní realizaci a zajištění akce.

Už se těším, držte zase palce na počasí ;o)
Pikáč
skoumalp(na)seznam.cz, +420 734 871 979 nebo +420 731 166 427

Napsat komentář