VÝROČKA TĚ CHCE

Přátelé, kamarádi dobrodruzi,

máte pocit, že poslední rok nějak moc rychle utekl? Sotva vám upadly cepíny od ruk, jako by ani nestihly dopadnout na dno skříně a držíte je zas? Jako by se bouldrařům ani nestihly zaprášit kulichy? Nejspíš to bude tím, že zažíváte mnohá dobrodružství, která vás nenechají klidnými. Nenechají vás ani pomyslet na chvilku nudy.
A přesně to my chcem. Chcem si přečíst všechna ta vyprávění o bojích s vichřicí, o vrcholcích které v mlze nejsou vidět. Chcem slyšet to křupání zrníček písku pod cvičkou, když kruh je ještě tak proklatě daleko. Říkáš si, že trávíš čas už maximálně procházkami s vnoučaty v parku? Ale i tak určitě můžeš mlaďochům ukázat, jak se to kdysi dělalo, jací machři se pohybovali po horách, po skalkách nebo morálových věžích z písku.

Neváhejte a napište článek do výročky. Uděláte tím radost nejen sobě, ale i svým kamarádům a to zvlášť, pokud ho pošlete do 15.12. v běžném textovém souboru společně s fotkami na adresu anna.tomanov@gmail.com (fotky mimo textový soubor) a my ho za to uchováme ve výroční zprávě i dalším generacím. Pokud máte zážitků na rozdávání, nemusíte být skromní a pošlete článků klidně vícero. Nováčkům může být inspirací výročka loňská, která je k sehnání na Hudy stěně nebo na lokalka.eu.

Chtěla bych vás všechny poprosit o dodržení termínu, pokud pošlete článek se spožděním, buď se do výročky nedostane nebo bude podmíněn úplatou v podobě občerstvění na výroční schůzi. Bude záležet na stádiu připravenosti tiskoviny a kvalitě slibovaného občerstvení.

 
S přáním pěkného dne a lehkého psaní
 
Anička
PS: Kdo jste už článek napsali a publikovali na webu, pošlete mi ho taky i s fotkama, DĚKUJU

Napsat komentář