Pozvánka na Valnou hromadu HO Lokomotiva Brno

Už se k vám dostaly ty neuvěřitelné věci, co se letos v oddíle staly? Obvykle bych vám to napsal rovnou sem, ale vzhledem k tomu, že za měsíc bude Valná hromada našeho oddílu, nechám si to tam :)

Letošní horké novinky, které mezi jinými probereme: podpora závodního lezení a očekávané investice!

Mám tu pro vás několik velmi důležitých bodů k vaší pozornosti:

  1. Konání valné hromady – úterý 30.1.2018 jako obvykle – podrobnější info níže (bude pivo?)
  2. Výroční zpráva – letos opět pod taktovkou nezkrotné Aničky – prosím podpořte ji, viz tato její výzva
  3. Seznam výstupů – za rok 2017 opět dává dohromady Lenka – viz její aplikace
  4. Příspěvky do oddílu – máme nové číslo účtu, jinak podrobněji v tomto článku na webu – pošlete hned, ať si můžete vyzvednout kartičky na Valné hromadě.

A teď hlouběji k jednotlivým bodům …

1) Konání Valné hromady

Jako každý rok, připravuje výkonný výbor setkání Valné hromady. Valná hromada je nejvyšším usnášeníschopným orgánem oddílu a tedy je zejména na nás, členech oddílu, jak a kam se budeme směrovat dál. Hlavně je však Valná hromada setkáním všech členů oddílu, tedy jak těch plně aktivních, tak i těch dnes již spíše zpovzdálí sledujících.

Termín: úterý 30.1.2018, oficiální zahájení v 18:00, ale budeme tam už od 17h

Místo: jako obvykle, budova Českých drah, Tučkova 3, vchod bude označen „VH Lokálka Brno“, mapa: http://www.mapy.cz/s/eOLu

Předběžný program jednání:

  1. Zahájení Valné hromady
  2. Odsouhlasení a volba vedení VH, mandátové komise, návrhové komise
  3. Zpráva předsedy HO o činnosti v roce 2017
  4. Zpráva o hospodaření oddílu v roce 2017
  5. Zpráva revizní komise o hospodaření v roce 2017
  6. Zpráva o stavu skladu v roce 2017
  7. Horoškola HO Lokomotiva Brno
  8. Návrh rozpočtu a činnosti oddílu v roce 2018
  9. Schválení výše členských příspěvků na rok 2019
  10. Vyhodnocení sportovní činnosti členů oddílu a poděkování organizátorům oddílových akcí
  11. Návrh na jmenování čestného člena oddílu
  12. Diskuse – předem připravená (a případně hlasovatelná) diskusní témata
  13. Přijetí závěrečného usnesení VH a zakončení

Po příchodu na VH si prosím zkontrolujte vaše kontaktní údaje a podepište prezenční listinu. Převezměte kartičky Lokálky a ČHS.

Pokud máte námět na zařazení dalšího bodu, nebo například námět do diskuse, prosím zasílejte tyto náměty do termínu přípravy VH dne 16.1.2018 na e-mail: vrtik.pavel(@)gmail.com

Součástí Návrhu rozpočtu a činnosti oddílu bude představení sportovní koncepce našeho oddílu, sportovní komise a členů oddílu se závodním zaměřením. Sportovní komise má v záměru kromě organizace stávajících závodů v boulderingu (Bouldercontest) také přípravu sportoviště pro drytooling na mostním pilíři Hitlerovy dálnice na ulici Přehradní v Bystrci.

2) Příprava Výroční zprávy

Přidejte se k autorům, kteří již své články zveřejnili na společném webu a podílejte se na vytvoření Výročky. Inspirujte nejen nováčky ale také ostatní členy oddílu. Sdílejte vaše příběhy. Žádná příhoda, dobrodružství a přátelství tak nebude zapomenuto. ;-)

Všechny Výročky najdete na našich stránkách. Zachovejme tuto tradici.

Články posílejte v běžném textovém souboru (fotky mimo textový soubor) přímo na mail Aničce na adresu anna.tomanov(@)gmail.com viz tato její výzva .

3) Seznam výstupů

Součástí Výročky je zaznamenání výstupů členů oddílu. Ty dává dohromady Lenka Hubáčková skrz webovou stránku https://lokalka-vystupy.herokuapp.com/

4) Příspěvky do oddílu

Jak na příspěvky do oddílu a ČHS + pojištění se dozvíte v tomto článku. Prosím pošlete peníze včas do 8.1.2018, ať si vše můžete vyzvednout na Valné hromadě. Uvádějte, prosím, u plateb všechny uvedené náležitosti, velmi nám tím usnadníte následné zpracování. Máme nový transparentní účet u FIO banky!

=

Za celý výkonný výbor oddílu vám přeji klidné prožití svátků vánočních a vše nejlepší do nového roku. Budoucnost bude taková, jakou si ji sami uděláte.

Bača, předseda HO Lokomotiva Brno, 702333041

=

Napsat komentář