„Vo co ti jde, kotě?“ „Jde mi vo to, vo to všechno…“

dscn3488

Ahoj Lokálkáři!
Možná některé z vás vystraším, ale nezadržitelně se blíží závěr roku 2016. Možná teď vyděsím další skupinu lidí, ale s neúprosnou logikou se tím pádem blíží rok 2017. A s ním i nový ročník horoškoly. A o to mi právě jde.

Předpokládám, anebo doufám, že jste už slyšeli, že horoškola je postavená na dvou částech – v první jde o seznámení se základy lezení a metodikou a druhá je zaměřená hlavně na aplikaci v praxi, tj. samotné lezení v terénu. První část trvá od ledna do jara, ve druhé se pak převážně leze od jara do konce června.

dscn3487

„Vo co ti jde, kotě?“  „Jde mi vo to, vo to všechno…“ Lokálka má v současné době dostatek proškolených lidí, kteří jsou schopní pokrýt první, metodickou část horoškoly. Líbí se nám ale idea, že by se na akcích horoškoly podíleli kromě pravidelných účastníků i další členové oddílu. Chtěli bychom propojit (nejen) nováčky s vícero skupinami a generacemi, které se mezi námi vytvořily a které jsou samozřejmostí v tak velkém oddíle, jakým Lokálka bezesporu je. Tak proč to neudělat zrovna při lezení, v přírodě, u piva, u ohně…? Jako nejpříhodnější možnost se nabízí právě společné akce v rámci druhé části naší horoškoly. Proto se na webu podívejte v horní liště nabídky na Horoškola a na soubor Akce (google), který je dostupný po přihlášení a ve kterém najdete předběžný časový i obsahový plán horoškoly 2017 a kam se můžete zapsat, pokud vás nějaká akce zaujme a chcete nám při organizaci horoškoly pomoct. Chtěl bych vás požádat, abyste se zapisovali, a to více méně závazně, protože výjezdy je potřeba plánovat s určitou časovou rezervou. Každou pomoc oceňujeme a jsme za ni rádi. Díky.

Napsat komentář