Pod Parou 07 – už se topí pod kotlem

Malé dostaveníčko s urputným boudleringovým zápolením o ceny a dobrou pověst pod širým nebem pro členy HO Lokálka Brno a spřízněné popolézače. Mrkněte taky na úvodní článek s fotkama Pod Parou 2007

S případnými dotazy se neváhejte obrátit na pořadatele.

Kdy:

22.9. (So) – 23.9.2007 (Ne), možno přijet už v Pá 21.9.2007. Prezentace v sobotu 22.9.2007 od 9:00 do 9:30. Začátek závodu pak v 9:30.

Kde:

Tak tady se to bude dít …

dle obrázku na přírodních žulových kamenech u obce Rohy u Velkého Meziříčí cca 60 km od Brna (doprava viz popis níže a obrázky)

Pravidla:

Budou vysvětlena na začátku, jinak víceméně jako vloni (kukněte na fotky 1. ročník PP2006. Jedná se o závody „Lokálky“, takže do konečného pořadí se započítávají pouze její členové, to však nebrání ostatním kamarádům, aby se zúčastnili a zalezli pro radost a dobrý pocit. Vše avizované je zdarma pro všechny účastníky, v rámci sponzorských darů.

Účast a registrace:

Pokud dostanete tuto pozvánku mailem, prosíme o registraci v co možná nejrychlejší odpovědi stejným způsobem. Pokud to zjistíte jinak, napište mail sami, zavolejte nebo se vhodným způsobem zaregistrujte v diskuzi k tomuto článku

After party:

Na místě dle mapky (Spaní), k pití bečka Starobrna 11° (!!! Nezapomeňte si KRYGLE!!! jinak budete pít z kelímku), nealko a tvrdý co si kdo doveze, jídlo co si přinesete nebo uvaříte, to si taky snad sníte (třeba buřty na ohni), spaní pod širákem (vlastním stanem) na místní louce.

Sponzoři:

HO Lokomotiva Brno
Singing Rock

Pořadatelé:

Honza „Árný“ Ondruška, mobil: 736605991

Petr „Pikáč“ Skoumal, mobil: 731166427, skoumal@lachema.cz

Pořadatelé nenesou odpovědnost za ostatní účastníky, za případné porušení zákonů, předpisů a nařízení před, v průběhu, ani po skončení akce Pod Parou 2007.

Doprava:

Příjezd na místo konání P – možnost parkování

Doprava nejlíp vlastními auty Brno –> D1 směr Praha, sjezd Lhotka na Tasov –> Tasov –> Budišov –> Studnice –> Rohy, hned mezi prvními domky z udaného směru (těsně před cedulí Rohy) odbočit doprava na lesní cestu podél potoka Mařek a cca po 500 m parkovací místo vlevo (cca 5 aut – na obr. označeno P). Pokud možno se domluvte společně, nebo přes pořadatele na společné dopravě. Případně vás, při použití vlaku či busu, stáhneme po předešlé domluvě např. z Velkého Meziříčí případně jiného blízkého okolí.

GPS dle serveru Mapy.cz: cca 49°18‘37.69“N, 16°0‘48.43“E

Napsat komentář