Pod Parou 2009 – výzva a registrace

Kůže ještě pálí, bolest se ozývá z každého kousku těla. Nuže tedy vězte, že další Pod Parou je fyzicky připraveno nasytit vaše boulderové choutky. Už jsme si tedy konečně „šáhli“ na letos poměrně ostrý pískovec a téměř i na dno sil při nedělním mechodrbání, odpavoukování a předlézání.

Termín:

Sobota 12.9.2009 – prezentace 8:45 až 9:15 – odchod k boulderům v 9:15 – start pak cca v 9:30.

Možno přijet už v Pá a pobýt až do Ne (spacáky a kari/boulder-matky s sebou). Zbytek jako obvykle, předání sponzorských nezbytností na afterparty u kelímku (či kriglu, když si přivezete) něčeho lahodného pěnivého a u prutu s rozšklebenou uzeninou (po minulém ročníku víme, že horší počasí už být nemůže, ale jen tak pro jistotu si předběžně rezervujte i následující víkend).

No a aspoň pár motivačních:

Jen nebýt línej se natáhnout …

Dva krasavci

Staticky nebo eláá hop?

Drak vyleze – fik – a princezna je moje

Sraz:

Sraz bude od 8:45 do 9:15 na rozcestí před odbočkou na ranč Vlčák severně od obce Osvětimany (GPS souřadnice Loc: 49°4’58.254″N, 17°15’26.645″E ), což je, jako když normálně jedete lézt na „Osvětimanky“ na Chřibech. Vizte též mapky:

Příjezd

Místo s bouldery a bivak na Osvětimankách

Sraz a parkování

Pokud by snad někdo nestihnul sraz, vydejte se za námi dle následujícího popisu: od rozcestí srazu po asfaltové slinici stále dál až k závoře, před závorou po lesní pěšině vlevo a stále po ní uhýbat vpravo, kopírovat tok potoka pod vámi po pravé ruce, míjíte posed vpravo a skalku se „sloní nohou“ vlevo. Jakmile se cesta začne stáčet prudce vpravo, namiřte si to naopak šikmo vlevo nahoru do největšího kopce, snažte se držet směr a za pár minut na nás musíte narazit.

Cesta (doporučeno):

Dle nejčerstvějších informací od Davida a www.bucovice.cz by už měla být průjezdná silnice I/50 přes Bučovice, a tedy nejvhodnější cesta je následující: Brno -> Slavkov u Brna -> Bučovice -> Nesovice -> Koryčany -> Osvětimany -> Ranč Vlčák. Auta nechat nejlépe před rančem Vlčák (nevjíždět do areálu), omezené množství aut možno též na místě srazu.

Pro jistotu tady nechám i objízdnou variantu, kdyby to páni geodeti nějak špatně naměřili ;o)), a v příloze najdete i autobusové spojení Brno – Osvětimany (odtamtud dojdete nebo vás na zavolání stáhnem, ale jen do začátku registrace):

Brno -> Slavkov u Brna -> objížďka po s.č. 54 přes Žarošice na Kyjov, v Kyjově pozor – je tam ještě malá objížďka uvnitř města, vyznačeno -> dále po s.č. 422 do Osvětiman -> v Osvětimanech na sever k ranči Vlčák (značeno místními cedulkami) až k místu srazu, vyznačenému na mapě.

Zázemí:

Spaní poblíž místa (cca 15 min chůze od auta) pod širákem v lese (spacáky + karimatky s sebou), na stany to moc nevypadá, ale snad i ty se někam vejdou, ohniště a nějaké sponzorské buřty na opečení a bečka piva… Jinak každý sobě podle chuti. Možnost lezení v nejbližším okolí i s lanem, ale na jištění jen presa a smyce.

Pravidla:

budou vysvětlena na začátku, jinak více méně jako vloni, Mg povoleno. Jedná se o závody „Lokálky“, takže by bylo záhodno, aby se zúčastnili zvláště její členové… To však nebrání ostatním kamarádům, aby se zúčastnili a zalezli pro radost a dobrý pocit. Vše avizované je zdarma pro všechny účastníky, v rámci sponzorských darů. Rozdělení cen bude upraveno dle výsledků a zúčastněných, avšak bezpodmínečně spravedlivě :o).

Na minulý ročník můžete mrknout tady Pod Parou 08 – PŘIPRAVENO a tady Pod Parou 08 – VYHODNOCENÍ

Účast a registrace:

Pokud dostanete tuto pozvánku mailem, prosíme o registraci v co možná nejrychlejší odpovědi stejným způsobem. Pokud to zjistíte jinak, napište mail sami, zavolejte nebo se vhodným způsobem zaregistrujte v diskuzi k tomuto článku. Pokud někdo napíše, že jede, případně počet lidí, bereme to tak nějak kamarádsky závazně… Jinak se to dělat nedá.

Předjednaní sponzoři:

HO Lokomotiva Brno
Singing Rock
Beal
Herbamedicus Lukáš Ramík
Káma Poháry a medaile
NN Bečka pěnivé dobroty

S případnými dotazy se neváhejte obrátit na pořadatele:

Honza „Árný“ Ondruška, mobil: 736605991

Petr „Pikáč“ Skoumal, mobil: 731166427, pskoumal@lachema.cz

Pořadatelé nenesou odpovědnost za ostatní účastníky, za případné porušení zákonů, předpisů a nařízení před, v průběhu, ani po skončení akce „Pod Parou“. Práva na případné změny jsou pořadatelům vyhrazena.

Už zaregistrovaní:

Účast minule/umístění v kategorii
Účast minule/umístění v kategorii
Plyšáček 06/6?, 07/5, 08/7 Komi -/-, 07/2, 08/3
Pidi -/-, 07/2, 08/4 Dascha 06/3, 07/4, 08/2
Tom G. -/-, -/-, 08/13 Deni -/-, 07/5, 08/6
Watt divoká karta Martina -/-, -/-, 08/4
Martin -/-, 07/8, 08/11 Kláruš -/-, 07/6, 08/7
Lukin 06/7?, -/-, 08/1 Kiki -/-, 07/3, 08/5
Mára 06/2, 07/1, 08/2 Káma 06/1, 07/1, 08/1
Honza od K. -/-, -/-, -/- Markét -/-, -/-, -/-
Lovec -/-, 07/7, 08/12 Povidlačka -/-, 07/-, -/-
Peťa N. -/-, -/-, -/- x x
Frantis -/-, -/-, 08/10 x x
Tom L. -/-, -/-, -/- x x
Hanes -/-, 07/9, 08/9 x x
Povidlák -/-, 07/4, 08/5 x x

Napsat komentář