Setkání ASC, oslava 60let od založení oddílu, nováčkovské zkoušky

Co vím, tak Alp Senior Club (ASC) založil významný člen našeho oddílu Jiří Ševčík, když mu bylo 40roků. Od té doby však také již více než 40 roků uplynulo. Každoročně Grunt na Blatinách hostí několik generací lezců, kteří mají možnost sdílet radosti a strasti lezeckého života. Nikde jinde člověk nepotká naráz tolik lezeckých legend najednou.

Kromě toho, že popřejeme letošním jubilantům, ať už se dožili 80, 70, 60 let (např. Franta Fuchs, Karel Cídl, Pavel a Daniela Plškovi a další), připomeneme si významné výročí oddílu – 60let od jeho založení. Hlavně pro ty mladší, ale nejen pro ně, bych chtěl připomenout, že máme krásně zpracovanou historii našeho oddílu na webových stránkách – včetně všech výročních zpráv – takže neváhejte se na oslavy připravit a překvapit tak legendy znalostí dobových reálií.

Program je samozřejmě volný, ale dovolím si vás zde alespoň informovat o chystaných aktivitách:

Pátek, 12.6.2015 – příjezd nováčků

Ve stejném termínu jako ASC budou na gruntu probíhat i nováčkovské zkoušky. Nováčci přijedou již v pátek a budou spát převážně venku ve vlastních stanech. Auta je možné použít k navezení věcí před grunt, ale následně je třeba nechat zaparkovaná mimo území gruntu, nejlépe v blízkosti nedaleké restaurace U Kosků. Navštivte prosím stránky Gruntu a seznamte se s pravidly http://www.grunt.unas.cz/pravidla.html

Sobota, 13.6.2015 – přípitek v 17h

Nováčci budou mít dopoledne zkoušky na skalách. Ráno se začne rožnit sele, dar oslavenců a majitelů Gruntu (P+D Plškovi), myšlený jako drobný doplněk vyvážené stravy na odpoledne, avšak doporučuji si vzít své oblíbené paštičky sebou. Lokálka na akci poskytne dvě bečky piva, víno, nějaké nealko a také něco drobného na zub. Vy zkušení, vezměte si i nějaké lahváče na ráno.

V 17h bychom chtěli pronést první společný přípitek, proto prosím o vaši dochvilnost.

Speciálně pro tuto příležitost přichystala naše děvčata krásná retro oddílová trička. Díky mnoha hodinám práce několika dobrovolníků vznikl velký sborník výročních zpráv od roku 1955 až po rok 2015 s nádhernými dobovými fotografiemi. Tato publikace i trička budou k zakoupení na Gruntu v místnosti u krbu.

Hudební nástroje nechávám na vás, věřím, že se mezi námi jistě najdou odvážní hudebníci s nefalšovaným italským temperamentem.

Neděle, 14.6.2015 – individuální program, úklid Gruntu.

Napsat komentář