Valná hromada oddílu

Jako každý rok, připravuje výkonný výbor setkání Valné hromady. Valná hromada je nejvyšším usnášeníschopným orgánem oddílu a tedy je zejména na nás, členech oddílu, jak a kam se budeme směrovat dál. Hlavně je však Valná hromada setkáním všech členů oddílu, tedy jak těch plně aktivních, tak i těch dnes již spíše zpovzdálí sledujících.

Letošní horké novinky: více piva, schvalování nových stanov, systém odměňování – čtěte níže …

Termín: úterý 26.1.2016, od 18:00

Místo: Budova Českých drah, Tučkova 3, vchod bude označen „VH Lokálka Brno“, mapa: http://www.mapy.cz/s/eOLu

Předběžný program jednání:

  1. Zahájení Valné hromady
  2. Odsouhlasení a volba vedení VH, mandátové komise, návrhové komise
  3. Zpráva předsedy HO o činnosti v roce 2015
  4. Zpráva o hospodaření oddíl v roce 2015
  5. Zpráva revizní komise o hospodaření v roce 2015
  6. Zpráva o stavu skladu v roce 2015
  7. Horoškola HO Lokomotiva Brno
  8. Návrh nových stanov
  9. Návrh rozpočtu a činnosti oddílu v roce 2016
  10. Schválení výše členských příspěvků na rok 2017
  11. Vyhodnocení sportovní činnosti členů oddílu a poděkování organizátorům oddílových akcí
  12. Návrh na jmenování čestného člena oddílu
  13. Diskuse – předem připravená (a případně hlasovatelná) diskusní témata
  14. Přijetí závěrečného usnesení VH a zakončení

Po příchodu na VH si prosím zkontrolujte vaše kontaktní údaje a podepište prezenční listinu. Převezměte kartičky Lokálky a ČHS.

Letos jsme se rozhodli posílit zásoby jídla a pití. Budou k dispozici na prodej trička oddílu, výroční zpráva, kalendář a dlouho připravovaná kniha, takže si vezměte dostatek peněz :)

Součástí vyhodnocení výstupů a poděkování aktivním členům by mělo být předání darů. Letos bych chtěl do přípravy darů zapojit všechny členy oddílu. Vezměte prosím na VH cokoliv, čím byste chtěli obdarovat ty, díky nimž náš oddíl funguje – průvodce, funkční lezecký materiál nebo třeba zarámovanou fotku. Jména těch aktivních snadno najdete na našem webu. Dáme věci nahromadu a oni si mohou vybrat, co je z vašich darů zaujme. Věřím, že tato forma poděkování přispěje k vytvoření nových vazeb v našem velkém oddílu.

Vzhledem k tomu, že na programu VH bude hlasování o změně stanov, prosíme členy oddílu o jejich prostudování před VH. Nové stanovy byly připraveny na základě Nového Občanského zákoníku a budou během několika dnů k dispozici na stránkách našeho oddílu k nahlédnutí. Stejně tak rozpočet oddílu na rok 2016.

Pokud máte námět na zařazení dalšího bodu, nebo například námět do diskuse, prosím zasílejte tyto náměty do termínu přípravy VH dne 13.1.2016 na e-mail: vrtik.pavel@centrum.cz

Napsat komentář