Pozvánka na Valnou hromadu HO Lokomotiva Brno

Už se k vám dostaly ty neuvěřitelné věci, co se letos v oddíle staly? Kdo je na lokálkovským Facebooku, tak si myslí, že všechno ví. Ale není nad to, potkat se jednou za rok v oddíle všichni osobně.

Tento rok jsme se zaměřili na závodní lezení a investice do drytoolového sportoviště. Letos bychom mohli v oddíle více podpořit lezecké rodiny s dětmi. Nebo více lezení v horách. Co říkáte? Pojďte o naší budoucnosti rozhodnout společně.

Mám tu pro vás několik velmi důležitých bodů k vaší pozornosti:

  1. Konání valné hromady – úterý 22.1.2019 jako obvykle – podrobnější info níže (zase bude pivo a chlebíčky?)
  2. Výroční zpráva – letos opět pod taktovkou nezkrotné (a nesmrtelné) Aničky – prosím podpořte ji, viz níže.
  3. Seznam výstupů – za rok 2018 opět dává dohromady Lenka – viz její aplikace
  4. Příspěvky do oddílu – máme tu změny, hlavně ve spojení s novým systémem ČHS, podrobněji v tomto článku na webu – pošlete hned, ať si můžete vyzvednout kartičky na Valné hromadě.

A teď hlouběji k jednotlivým bodům …

1) Konání Valné hromady

Jako každý rok, připravuje výkonný výbor setkání Valné hromady. Valná hromada je nejvyšším usnášeníschopným orgánem oddílu a tedy je zejména na nás, členech oddílu, jak a kam se budeme směrovat dál. Hlavně je však Valná hromada setkáním všech členů oddílu, tedy jak těch plně aktivních, tak i těch dnes již spíše zpovzdálí sledujících.

Termín: úterý 22.1.2019, oficiální zahájení v 18:00, ale budeme tam už od 17h

Místo: jako obvykle, budova Českých drah, Tučkova 3, vchod bude označen „VH Lokálka Brno“, mapa: http://www.mapy.cz/s/eOLu

Předběžný program jednání:

  1. Zahájení Valné hromady
  2. Odsouhlasení a volba vedení VH, mandátové komise, návrhové komise
  3. Zpráva předsedy HO o činnosti v roce 2018
  4. Zpráva o hospodaření oddílu v roce 2018
  5. Zpráva revizní komise o hospodaření v roce 2018
  6. Zpráva o stavu skladu v roce 2018
  7. Horoškola HO Lokomotiva Brno
  8. Návrh rozpočtu a činnosti oddílu v roce 2019
  9. Schválení výše členských příspěvků na rok 2020
  10. Vyhodnocení sportovní činnosti členů oddílu a poděkování organizátorům oddílových akcí
  11. Návrh na jmenování čestného člena oddílu
  12. Diskuse – předem připravená (a případně hlasovatelná) diskusní témata
  13. Přijetí závěrečného usnesení VH a zakončení

Po příchodu na VH si prosím zkontrolujte vaše kontaktní údaje a podepište prezenční listinu. Převezměte kartičky Lokálky a případně ČHS.

Pokud máte námět na zařazení dalšího bodu, nebo například námět do diskuse, prosím zasílejte tyto náměty do termínu přípravy VH dne 14.1.2019 na e-mail: vrtik.pavel(@)gmail.com

Součástí Návrhu rozpočtu a činnosti oddílu bude představení sportovní koncepce našeho oddílu, sportovní komise a členů oddílu se závodním zaměřením. Sportovní komise má v záměru kromě organizace stávajících závodů v boulderingu (Bouldercontest) a také rozšíření sportoviště pro drytooling na mostním pilíři Hitlerovy dálnice na ulici Přehradní v Bystrci.

2) Příprava Výroční zprávy

Myslíš, že tvoje roztřesená kolena u nejtu nebo bloudění ve stěnách Tater a hledání toho správného směru, není to pravé vzrůšo na článek? A nebo vy? Váháte, jestli napsat o písku nebo o žule? Tak už konec přemýšlení, nebojte se a pište, žádná z těchto radovánek nám není cizí. Nebo chcete téma napovědět? Co třeba radost všech hororodičů horopotěr a jejich tréning na horodospělost v podobě párty na srazu horopotěru (Peťa Koutská…)? Co takový běh 24 hodin vysočinou (Ing, Honza, Hanka)? A co teprve Mikulášská (obě generace Vidláků, Veronika, Bětka)? A co takhle babské turboduo Míša s Léňou a jejich výpravy do hor? Nebo jiné turboduo? Horoškola může pochválit nebo snad zdrbat instruktory, zažila něco? OHOOO a Dry Tool Cup? Témat se najde jistě spousta, přečteme si o nich? Dozvíme se, jaké jsou skály v Kanadě (Lájoš, Barča, Goriláč, Evka)? Najdeme nějaké střípky z historie?

Neváhejte a napište článek do výročky. Uděláte tím radost nejen sobě, ale i svým kamarádům a to zvlášť, pokud ho pošlete do 30.12. v běžném textovém souboru společně s fotkami na adresu anna.tomanov@gmail.com (fotky mimo textový soubor) a my ho za to uchováme ve výroční zprávě i dalším generacím. Pokud máte zážitků na rozdávání, nemusíte být skromní a pošlete článků klidně vícero. Nováčkům může být inspirací výročka loňská, která je k sehnání na Hudy stěně nebo na lokalka.eu.

Chtěla bych vás všechny poprosit o dodržení termínu, pokud pošlete článek se zpožděním, buď se do výročky nedostane nebo bude podmíněn úplatou v podobě občerstvení na výroční schůzi. Bude záležet na stádiu připravenosti tiskoviny a kvalitě slibovaného občerstvení.

S přáním pěkného dne a lehkého psaní

Anička

PS: Kdo jste už článek napsali a publikovali na webu, pošlete mi ho taky i s fotkami, DĚKUJU

3) Seznam výstupů

Součástí Výročky je zaznamenání výstupů členů oddílu. Ty dává dohromady Lenka Hubáčková skrz webovou stránku https://lokalka-vystupy.herokuapp.com/ Tyto výstupy zaznamenávají historii lezení v oddíle a do budoucna třeba bude deníček.

4) Příspěvky do oddílu

Jak na příspěvky do oddílu a ČHS + pojištění se dozvíte v tomto článku. Prosím pošlete peníze včas do 2.1.2019, ať si vše můžete vyzvednout na Valné hromadě. Uvádějte, prosím, u plateb všechny uvedené náležitosti, velmi nám tím usnadníte následné zpracování.

=

Za celý výkonný výbor oddílu vám přeji vše nejlepší do nového roku. Budoucnost bude taková, jakou si ji sami uděláte.

Bača, předseda HO Lokomotiva Brno, 702333041

=

 

Napsat komentář