Pod Parou 2022

LOGISTICKÉ INFO:

  • Parkování pouze na místě vyznačeném v příjezdu jako „P“ (49.2812575N, 16.0850317E – https://mapy.cz/s/gojovogamu). V nutných případech lze sjet na místo označené jako „Base camp“, vyložit věci (a třeba děti) a auto vrátit na „P“. Pozor: cesta je nezpevněná, s většímy výmoly a kameny.
  • Přístup k „Base campu“ necelý kilometr (https://mapy.cz/s/pejutobacu)
  • Spát se bude na rovné louce, v blízkosti bouldrů
  • Na místě není pitná voda (pitné bude pivo a v omezenější míře limo). Vemte vlastní půliltry (či jaký objem preferujete).
  • Vemte si prosím kartáče (i ocelové) a kartáčky. Čím víc bouldrmatek, tím líp :)
  • S Pikáčem se budeme snažit dorazit v pátek kolem 18.00. Večer bude příprava na sobotu :) V sobotu bouldry (závody od cca 9.30 do 17.00), následované vyhlášením výsledků. Potom večírek. V neděli každý podle vlastních možností vstávání, dechová zkouška a odjezd ;)
  • průvodce prosím stáhněte a mějte s sebou v digitální či tištěné podobě:
    https://ulozto.cz/tamhle/pEDvN8X9BUuJ/name/Nahrano-12-9-2022-v-18-27-20#!ZGZjZwR2ZmLjAGL5MzH3AJHlAQZmLHc1IHWIYx81nmNhFTH3AD==
  • držme si pěsti s počasím a NA VIDĚNOU! :)

Kdy:
Od Pá 16.9.2019 cca od 17:00. Vlastní „závod“ v So 17.9.2019 od 9:30 do 17:00, potom dotočná a odjezd v Ne 18.9.2019, jak komu bude libo
Kde:
Oblast se nachází u soutoku Oslavy a Polominy; kosek od Tasova. Již se zde konalo Pod Parou 2019 / důsledkem deště nebyl využit potenciál oblasti. Plus budou zcela nové bouldry a jak lezení, tak louka pojme naši, stále se rozrůstající skupinu :)
„Parkování“ (nejblíž oblasti, na louce): https://mapy.cz/s/nuzududega
Místo na stany (kde bude taktéž bečka) a kde se všichni potkáme: https://mapy.cz/s/bosajetojo
POZOR: auto prosím opravdu nechte nahoře a nesjíždějte až dolů! (soukromý pozemek)
Co:
Setkání Lokálky a přátel pod širým nebem, u planoucího táboráku, s přípitkem pěnivým a občerstvením mastným … s bonusem v podobě boulderového zápolení na místních balvanech. Čeká na Vás přes 70 !!! bouldrů ve všemožných obtížnostech, jak ze stoje, tak ze sedu. Děti vítány a počítáno je s nimi i na lezení a jistě zasloužené odměny.
S sebou (doporučení):
spacáky, karimatky, stany. Hned u louky je řeka nabízející vítané osvěžení. V sobotu večer dostane každý buřta s příslušenstvím a pivo poteče z bečky (snad) po celou dobu neomezeně, přivezte si krýgly.
Pokud máte bouldrmatku, berte. Stejně tak pokud můžete vzít i vícero matek… Všechny se jistě budou hodit.
Kdo to podpoří:
Naše Lokálka ponese největší část nákladů, tak se na sebe všichni navzájem pěkně usmívejte a poděkujte si :)
Odpovědnost (nezbytná formulka):
Víme, že je to asi samozřejmé, ale vezměte prosím na vědomí, že pokud se akce zúčastňujete, pak na vlastní riziko a nesete si tedy odpovědnost za činy a skutky své, či svých dětí. Díky za pochopení!

Napsat komentář