Oddílová trika, půllitry a nálepky

Trika

Už jsou k mání nová oddílová trika v černé i zelené barvě a ve verzi dámské (XS-L) a pánské (S-XL). Jde o bavlněná trika značky Adler (Malfini) typ Basic, kdybyste někdo chtěli mrknout na přesnější velikosti. Doporučuji ale vyzkoušet, protože třeba zelené triko dámské vel. S je větší než by mělo být (větší i než černé S).

Uvažujeme o dodělání trik s dlouhým rukávem nebo dětských trik.

Zájemci mi můžete psát a domluvíme předání. Jinak je budu mít s sebou teď na 24hodinovce, pak ve čtvrtek v Kotelně a pak se uvidí podle zájmu. Samozřejmě pak budou na Mikulášské a na valné hromadě na začátku příštího roku. Jestli budou mezitím uloženy na Hudy nebo jinde, se teprve uvidí.

Za pomoc s grafikou moc díky Phobovi (author návrhu, z kterého vychází finální podoba a přípravu tisku), ale i Honzovi Lidmilovi a Číčovi.

Cena: 200 Kč/triko

Půllitry

Parádní půllitry budou k dispozici vždy na větších akcích. Na 24hodinovce budou půllitry vztahující se k této akci, ale předpokládám, že na Mikulášskou asi taky nějaký vezmeme a nejpozději na valné hromadě budou určitě. Jsou to ty stejné jako minulý rok, jen až teď se dostaly do článku.

Cena: 50 Kč/půllitr

Nálepky

Máme i oddílové nálepky. Větší jsou k dispozici už jen ve verzi s nápisem lokalka.eu. Menší jsou k dispozici ještě ve všech variantách (viz obrázky).

Budou k dispozici vždy na oddílových akcích, případně na požádání. Má je u sebe Inža.

S přípravou pro tisk pomáhal taky Phob, takže opět díky.

Cena: zadara

Napsat komentář