Mikulášská 2019

Mikulášskou tradici držíme v oddíle již mnoho let. Mikuláš má ve své knize na každého nějaký ten sviňský hřích a hříšníci se musí vykoupit „dobrým“ skutkem. Čerti i nebeské bytosti přitom hříšníkům pomáhají.
Pár fotek z loňska najdete zde https://www.lokalka.eu/2016/12/04/mikulasska-2016-fotky/

Letos opět můžete posílat Mikulášovi na adresu svinskehrichy(@)lokalka.eu informace o vašich kamarádech, kdo co nekalého provedl, kdo se v jaké cestě bál, komu se co nepovedlo, kdo mluvil sprostě, kdo se kde opil, kdo se kde choval nevhodně nebo naopak příliš cudně (ano, i to je v očích Mikuláše hřích!). Přibalte si sebou pak malý dárek, jako odměnu pro pranýřované kamarády.
Mikuláš  bude spravedlivý, čerti zběsilí a nebeské bytosti krásné.

Lokálkovská Mikulášská se koná 6.-8.12.2019 na tajném srubu v Jeseníkách u Rejvízu – mapa

https://lovecke-chaty-v-jesenikach.webnode.cz/fotogalerie/detrichovska-chata/

Ve srubu bude k dispozici bečka. Vemte si dostatečné zásoby jídla a alkoholu, jsou tam kamna a voda se bere ze studánky. Pivo a ubytování ve vlastních spacácích hradí oddíl.

Průzkumná skupina bude na místě již v pátek kolem 17h, aby připravila parkování pro auta, cestu ke srubu a rozdělala oheň. Já pak v sobotu dopoledne připravím opět vypečený Mikulášský orientační běh, kde vyhrává každý, kdo doběhne. Takže si vezměte tenisky, čelovku a trenýrky na převlečení.
V sobotu od 18h pak začne Mikulášská zábava, kdo umíte, tak vemte nástroje s sebou – domluvíme se na Facebooku, v komentářích pod akcí nebo mailem.

Nedaleko se dá lézt s cepíny, jezdit na běžkách nebo sjezdovkách.

A nezapomeňte poslat sviňské hříchy (Milý Mikuláši, chtěl bych tě informovat, že …) !

Dorazte všichni, letos to bude syrové a dobrodružné!

Bača
předseda HO Lokomotiva Brno
+420 702 333 041

Napsat komentář