Pozvánka na Valnou hromadu HO Lokomotiva Brno

Rok se s rokem sešel a zase je zde Valná hromada našeho oddílu. Tato je speciální, neboť je volební a máte tedy možnost obnovit krev ve vedení oddílu! Přijďte si poslechnout, kam jsme jako oddíl pokročili, a zvolit nový výkonný výbor. Pouhá vaše přítomnost dává naší dobrovolné snaze smysl.

Mám tu pro vás několik velmi důležitých bodů k vaší pozornosti:

  1. Konání valné hromady – 24.1.2017 jako obvykle – podrobnější info níže (bude pivo?)
  2. Výroční zpráva – posílejte prosím příspěvky a výstupy hned na kontakty níže (šikovným holkám)
  3. Příspěvky do oddílu – viz článek na webu – pošlete hned, ať si můžete vyzvednout kartičky na Valné hromadě.

Vše je popsáno na našich stránkách www.lokalka.eu. Ty bychom chtěli také vylepšit, proto prosím vyplňte do 9.1.2017 superkrátký dotazník na téma: co na webu změnit a zlepšit, přidat či ubrat: https://goo.gl/forms/zl56E4bck1UvWTp12

A teď hlouběji k jednotlivým bodům …

1) Konání Valné hromady

Jako každý rok, připravuje výkonný výbor setkání Valné hromady. Valná hromada je nejvyšším usnášeníschopným orgánem oddílu a tedy je zejména na nás, členech oddílu, jak a kam se budeme směrovat dál. Hlavně je však Valná hromada setkáním všech členů oddílu, tedy jak těch plně aktivních, tak i těch dnes již spíše zpovzdálí sledujících.
Letošní horké novinky: volení nového vedení – čtěte níže …

Termín: úterý 24.1.2017, oficiální zahájení v 18:00, budeme tam už od 17h

Místo: jako obvykle, budova Českých drah, Tučkova 3, vchod bude označen „VH Lokálka Brno“, mapa: http://www.mapy.cz/s/eOLu

Předběžný program jednání:

  1. Zahájení Valné hromady
  2. Odsouhlasení a volba vedení VH, mandátové komise, návrhové komise
  3. Zpráva předsedy HO o činnosti v roce 2016
  4. Zpráva o hospodaření oddílu v roce 2016
  5. Zpráva revizní komise o hospodaření v roce 2016
  6. Zpráva o stavu skladu v roce 2016
  7. Horoškola HO Lokomotiva Brno
  8. Volba předsedy, místopředsedy a členů VV
  9. Návrh rozpočtu a činnosti oddílu v roce 2017
  10. Schválení výše členských příspěvků na rok 2017
  11. Vyhodnocení sportovní činnosti členů oddílu a poděkování organizátorům oddílových akcí
  12. Návrh na jmenování čestného člena oddílu
  13. Diskuse – předem připravená (a případně hlasovatelná) diskusní témata
  14. Přijetí závěrečného usnesení VH a zakončení

Po příchodu na VH si prosím zkontrolujte vaše kontaktní údaje a podepište prezenční listinu. Převezměte kartičky Lokálky a ČHS.

Na programu VH bude hlasování o novém složení vedení oddílu. Vedení se skládá z předsedy, místopředsedy a tří členů výkonného výboru. Ze současného vedení dále nemohou pokračovat Jan „Hannes“ Blaťák a Laďa „Lájoš“ Petráš. Zatím se do nominací dostala tato jména:

  • Jan“Stračes“ Straka – výkonnostní lezec, vztah k orgánům ochrany přírody a tvorba nových cest, spoluorganizátor mezinárodních horolezeckých setkání
  • Petr „Inža“ Neuwirth – instruktor, dlouhodobě se s Lájošem stará o horoškolu, organizátor oddílových akcí

Pokud máte námět na zařazení dalšího bodu, nebo například námět do diskuse, prosím zasílejte tyto náměty do termínu přípravy VH dne 13.1.2017 na e-mail: vrtik.pavel(@)gmail.com

Součástí vyhodnocení výstupů a poděkování aktivním členům by mělo být předání darů. Letos bych chtěl opět do přípravy darů zapojit všechny členy oddílu. Vezměte prosím na VH cokoliv, čím byste chtěli obdarovat ty, díky nimž náš oddíl funguje – průvodce, funkční lezecký materiál nebo třeba zarámovanou fotku. Dáme věci nahromadu a oni si mohou vybrat, co je z vašich darů zaujme.

2) Příprava Výroční zprávy

Přidejte se k autorům, kteří již své články zveřejnili na společném webu a podílejte se na vytvoření Výročky. Inspirujte nejen nováčky ale také ostatní členy oddílu. Sdílejte vaše příběhy. Žádná příhoda, dobrodružství a přátelství tak nebude zapomenuto. ;-)

Všechny Výročky najdete na našich stránkách. Zachovejme tuto tradici.

Protože každý rok máme obrovský problém z vás vydolovat nějaké články a ještě k tomu včas, věnujte prosím nějaký čas přes Vánoční svátky k sepsání vašich příběhů, abyste to mohli poslat nejpozději do 4.1.2017 v běžném textovém souboru společně s fotkami přímo na mail Aničce na adresu anna.tomanov(@)gmail.com .

Součástí Výročky je zaznamenání výstupů členů oddílu. Ty dává dohromady Lenka Hubáčková skrz webovou stránku https://climbing-diary.herokuapp.com/

3) Příspěvky do oddílu

Příspěvky do oddílu a ČHS + pojištění letos zpracovává Martina Mužátková. Přečtěte si celý její článek a prosím pošlete peníze včas do 3.1.2017, ať si vše můžete vyzvednout na Valné hromadě. Uvádějte, prosím, u plateb všechny uvedené náležitosti, velmi nám tím usnadníte následné zpracování.

=

Za celý výkonný výbor oddílu vám přeji klidné prožití Vánoc a vše nejlepší do nového roku. Budoucnost bude taková, jakou si ji sami uděláte.

Bača, předseda HO Lokomotiva Brno, 702333041

=

Napsat komentář