14. – 16.5.2010 Suché skály

Třetí výukový víkend nováčků

Pozor změna – jede se na Sušky

Třetí výukový víkend horoškoly zaměřený na lezení na pískovci se uskuteční od pátku 14.5. do nedělě 16.5.2010 na Suchých skalách.
Vedoucím akce je Zoban. Prosím všechny kdo se budou akce účastnit, ať se ozvou a potvrdí účast (nejlépe mailem) aby mohl domluvit ostatní instruktory.

Kontakt na Zobana: tel.:+420603810600 e-mail:zoban@seznam.cz

Sraz bude v sobotu ráno cca 9.30 na parkovišti nad Suchými skalami, bývalá hospoda u Boučků , viz. mapa – obec Prosíčka – bývalá chalupa U Boučků.
Ubytování je zamluvené v kempu v Malé skále, máme domluvenou chatu pro 12 osob, takže někdo vezměte prosím i stan, stačí dva a měli bychom se vlezt. Karimatka, spacák, někdo bude muset spat na podlaze. Cena cca do 100,- Kč. Strava vlastní, na chatě je kuchyňka, restaurant na večeři v dosahu.
Co se týče dopravy tak se nejlépa domluvte na auta, je to cca 220 km z Brna.Složení aut předpokládám shodné jak se domluvilo na schýze ve čtvrtek.

auta Víťa Bambuch Honza Rudý Tom Vidlák Lojza
Zoban Janek
Zuzka
Lukin
Martina

Materiál který bude potřeba
Zejména si prosím vezměte starší oblečení u kterého nebude na škodu, že ho roztrháte. Kdo chce na skalách dobře vypadat doporučuji na lezení kraťasy, tričko bez rukávů. Ti ostatní mohou považovat za vhodné dlouhé pevné kalhoty (staré pláťáky nebo manšestráky), triko s dlouhým rukávem. Doporučuju zakoupit spárové rukavice. Pokud máte možnost vezměte si lezečky do nichž vlezete i v ponožkách. Kdo nemá bude mít trochu odřené kotníčky…
Jinak prosím vezměte všechna dlouhá lana, která máte. Ideální by bylo, kdyby měl každý jedno lano.

Zatím nahlášení instruktoři:
Zoban, Lukin, Víťa, Tom, Honza,

Napsat komentář