Nový web

Ahoj všichni,

tak se konečně podařilo nějakým způsobem zprovoznit nový webík. Kromě nového designu je dostupná i řada nových věcí a také se změnil způsob práce s webem.

Bude to chtít určitě chvíli času než si na nový web zvyknete a také než se odchytají všechny dětské nemoci… Prosím vás proto o trpělivost.

Také bychom byli rádi, kdybyste ve fóru v sekci „Web“ přidávali své připomínky a nápady k jednotlivým oblastem webu, tak abychom ho mohli společně dotvořit do nějaké podoby, která bude vyhovovat většině.

Co se týká základní struktury webu, tak po levé straně máte k dispozici poslední příspěvky z diskuzí a seznam novinek. Po pravé straně zase můžete sledovat kalendář oddílových akcí a nejbližší události z kalendáře. Dále je zde odkaz na sránku s rezervací oddílového materiálu.

Nepřihlášený uživatel vidí jen některé položky menu a některé informace. Proto se prosím ze všeho nejdříve přihlaste v položce menu „Přihlášení“.

Během následujícíh dnů zde postupně budou přibývat články, které se budou už detailně zabývat jednotlivými funkcemi a budeme se znažit vždy popsat jak se s jednotlivou částí webu pracuji. Dozvíte se tedy jak vkládat články, fotky, příspěvky do fóra, události do kalendáře, jak se přihlašovat na akce v kalendáři, jak rezervovat oddílový materiál apod.

Než se zde objeví další článek tak si prosím editujte svůj uživatelský profil. Zadejte v něm své jméno, příjmení, kontaktní informace a fotku. Vše naleznete v sekci menu přihlášení:

Napsat komentář