Zpráva o předání finančních prostředků

Vzhledem k tomu, že už máme 14 dní po termínu určeném VH oddílu, vzal jsem si za úkol referovat o stavu úkolu – převzít od B. Vlčka finanční prostředky a vložit je na konto oddílu. Budu se snažit být věcný.

Po dlouhém psaní mailů a volání se mě podařilo s Božou domluvit schůzku na 6.2. . Bóža se na schůzku sice dostavil, ale hotovost, kterou měl dle jeho slibu z VH předat, nepřinesl. Vybral sice peníze z účtu, ale vložil je na vkladní knížku. Tuto knížku se všemi financemi se nám snažil předat. Knížka je na jméno Bohuslav Vlček, tzn. že by nám byla naprosto k ničemu, proto jsem ji Bóžovi vrátil.

Chtěl jsem mít od Bóži písemné stanovisko, proto jsem mu po schůzce poslal mailem několik otázek s tím, že s jeho odpovědí seznámím členskou základnu. Dodnes mě přes mnohé mailové a telefonické urgence neodpověděl.

Na posledním VV jsme se dohodli, že jsme dle usnesení Valné hromady povinni svolat mimořádnou VH, kde dohodneme další postup. Termín jsme předběžně stanovili na 2.4. 2009. Po návratu ze zimní horoškoly rozešleme pozvánky. Špek

Napsat komentář