24 hodinovka 2009 – Vyhodnocení

Další ročník 24hodinovky je za námi, a je tedy na čase celou akci zhodnotit, poděkovat, postěžovat si, potlačit a tak dále. Letos nastoupilo oproti loňsku pouze 6 dvojic, což se ovšem nikterak neprojevilo na kvalitě podniku a už vůbec ne na podávaných výkonech. Nejoblíbenější oblastí se bezesporu stala Tisůvka, o které řada dvojic po závodech ještě dlouho zaníceně vypravovala. V ranních hodinách se nad Žďárskými vrchy přehnala slabá bouřka, aby celé akci přidala na dramatičnosti, a přeháňky, které družstva příjemně ochladily. I přes takto ideální podmínky jedna z dvojic nedokončila. Na přišedší veselé dvojice plné elánu čekala čočková polévka ve dvou provedeních, ovoce, lahváče a špekáčky na ohni (který se mi podařilo rozdělat až pomocí 5litrů naturalu. Tímto děkuji Tomovi L. za poskytnuté pohonné hmoty). Večer byl pak zakončen na ranči u řádné večeře a točeného.

Tady je výsledná tabulka:

Příští ročník bude opět upraven a vylepšen ke spokojenosti všech zúčastněných. Zimní varianta na běžkách, letní na kole (s Rozštípenou skálou :-) ) případně úprava času; od úsvitu do soumraku.

Na závěr děkuji všem za účast a nasazení a přispěvatelům a sponzorům za podporu. Zdence za potravinový servis, Pepovi za dodávku vitamínů, Jankovi a Tomovi L. za dary, Singing Rocku za hlavní ceny a oddílu za finanční podporu.

Pár fotek od Kámy a ode

Napsat komentář