Zvýhodněné členství v OeAV 2010 pro členy ČHS

ČHS letos vyjednal u CK Alpy zvýhodněnou výši členských příspěvků do OeAV pro členy ČHS a stejné podmínky nbídla i sekce Autria, kterou zastupuji. Bohužel, někteří jiní lidé se rozhodli tuto dohodu shodit a protože byla formálně v určitém bodě nedořešená, tak se jim to podařilo. Nicméně, skece Austria vyšla vstříc mému požadavku na maximální možné zvýhodnění pro členy ČHS a stanovila výši členského příspěvku pro členy ČHS následujícím způsobem.

Členové našeho oddílu navíc mají zvýhodnění ve formálních náležitostech vyřízení členství, tedy pokud mají zaplacené příspěvky do ČHS a oddílu na účet oddílu, nemusejí zasílat žádná další potvrzení o úhradě členských příspěvků ČHS nebo kopii členského průkazu ČHS.

Výše zvýhodněných členských příspěvků do OeAV na rok 2010 pro členy ČHS
Cena je uvedena v EUR, je možné ji hradit v Kč, pro výši platby v Kč mne prosím kontaktujte telefonicky 603810600.

kat.A dat. narození 1950 – 1984 48,50 EUR
kat.B 1949 a starší, 1985 – 1991 36,50 EUR
kat.C 1992 a mladší 19,50 EUR
Rodinné členství (oba partneři členové ČHS) 85 EUR
samoživitelé (člen ČHS a děti) 48,50 EUR

Pro uplatnění zvýhodněného členství v OeAV sekce Austria je nezbytné mít na rok 2010 uhrazeny členské příspěvky do ČHS. Kombinované členství v obou spolcích vás tak v zásadě vyjde téměř na stejno jako samostatné členství v OeAV, ale současně mimo veškeré výhody člena OeAV máte i výhody a práva člena ČHS.

Podmínkou pro možnost získání zvýhodněného členství v OeAV na rok 2010 je členství v ČHS na rok 2010. Při vyplnění přihlášky k členství v OeAV zašlete spolu s přihláškou kopii členského průkazu ČHS (buď písemně v dopise nebo jako přílohu mailu). Členové H.O.Lokomotiva Brno nemusí kopii průkazu zasílat, protože úhrada členských příspěvků je jasná z oddílového účtu.

Pro kompletní informaci dodávám i několik základních dotazů a odpovědí:

Jsem členem ČHS, ale nemám ještě uhrazeny příspěvky na rok 2010, mohu využít zvýhodněnou cenu?
Ne, zvýhodněná cena je možná výhradně spolu s členstvím v ČHS na 2010.

Žiji s partnerkou, ale nejsme oddáni a máme každý jiné trvalé bydliště. Můžeme se přihlásit jako partneři, tedy jeden kat.A a druhý kat. B?
Ano, podstatné je podat přihlášku ke členství v roce 2010 jako partneři, bydliště, ani stav nehrají roli.

Platí se spolu s přihláškou vstupní poplatek nového člena?
Do OeAV sekce Austria nikoli, do ČHS podle stávajících předpisů (registrace přes oddíl 50,- Kč, individuální člen 500,- Kč)

Jsem členem horolezeckého oddílu, ale nechci být členem ČHS, mohu čerpat zvýhodněnou cenu?
Bohužel ne, ale pro tyto členy horolezeckých oddílů máme také zvýhodněnou cenu a to ve výši 51 EUR kat A, 38 EUR kat B, 20 EUR kat C

Jsem členem ČHS, partnerka nikoli, můžeme se přihlásit jako partneři na zvýhodněnou cenu oba?
Bohužel ne, pro tyto případy poskytujeme zvýhodněné rodinné /partnerské členství za 89 EUR pro oba, děti jsou zdarma.

Už jsem uhradil členské příspěvky do OeAV na 2010 v rámci zřízení členství v OeAV 2009, je možné tuto slevu uplatnit zpětně vrácením rozdílné výše příspěvku?
Bohužel ne, protože příspěvek byl již uhrazen do Rakouska a nevztahovala se na něj tato zvýhodněná dohoda.

Jak se mohu přihlásit ke členství v OeAV Austria?
Na linku vyplníte přihlášku, do poznámky vepíšete člen ČHS 2010 a odešlete. Na účet uvedený na stránce zašlete odpovídající sumu členského příspěvku do OeAV a na účet oddílu uhradíte členské příspěvky na rok 2010 včetně příspěvku do ČHS.

Pokud máte jakékoli další doplňující dotazy pak využijte telefon 603810600 nebo mail info@climbingschool.cz nebo zoban@seznam.cz

Příjemný den a dobré polezení v zimní sezóně Radek

Napsat komentář