Pozvánka na Valnou hromadu HO Lokomotiva Brno

AKTUALIZACE: Trochu vás zklamu s chlastem … nový ředitel ČD, od kterých máme pronajatou schůzovací místnost, vydal nařízení zakazující konzumaci omamných látek ve všech prostorách… takže oddíl zajišťuje pouze nealko občerstvení a na točené můžeme jít po zakončení VH.

Během roku 2019 se toho v oddíle událo opravdu mnoho. Pár věcí se dostalo na FB, pár věcí na web, ale spoustu se toho ví jen mezi pár lidmi.

Sejděme se proto všichni, jako celý oddíl, tváří v tvář, potkat se s těmi, kteří nejsou on-line. Pozdravit se jako lidé, kteří sdílejí spečnou vášeň a vzpomínky v našem oddíle.

Pojďme společně zhodnotit uplynulý rok a rozhodnout, kam se ten náš oddíl bude ubírat v letech následujících.

Mám tu pro vás několik velmi důležitých bodů k vaší pozornosti:

  1. Konání valné hromady – úterý 28.1.2020 jako obvykle – podrobnější info níže (pivo nebude)
  2. Výroční zpráva – letos opět pod taktovkou nezkrotné (a nesmrtelné) Aničky – prosím podpořte ji, viz níže.
  3. Seznam výstupů – za rok 2019 opět dává dohromady Lenka – viz její aplikace
  4. Příspěvky do oddílu – máme tu změny, hlavně ve spojení s novým systémem ČHS, podrobněji v tomto článku na webu – pošlete hned, ať si můžete vyzvednout kartičky na Valné hromadě.

A teď hlouběji k jednotlivým bodům …

1) Konání Valné hromady

Jako každý rok, připravuje výkonný výbor setkání valné hromady. Valná hromada je nejvyšším usnášeníschopným orgánem oddílu a tedy je zejména na nás, členech oddílu, jak a kam se budeme směrovat dál. Hlavně je však valná hromada setkáním všech členů oddílu, tedy jak těch plně aktivních, tak i těch dnes již spíše zpovzdálí sledujících.

Termín: úterý 28.1.2020, oficiální zahájení v 18:00, ale budeme tam už od 17h

Místo: jako obvykle, budova Českých drah, Tučkova 3, vchod bude označen „VH Lokálka Brno“, mapa: http://www.mapy.cz/s/eOLu

Předběžný program jednání:

  1. Zahájení Valné hromady
  2. Odsouhlasení a volba vedení VH, mandátové komise, návrhové komise
  3. Zpráva předsedy HO o činnosti a akcích v roce 2019
  4. Zpráva sportovní komise o závodech v roce 2019
  5. Zpráva účetní komise o hospodaření oddílu v roce 2019
  6. Zpráva revizní komise o hospodaření v roce 2019
  7. Zpráva o fungování skladu v roce 2019
  8. Zpráva o fungování instruktorů a Horoškoly HO Lokomotiva Brno
  9. Návrh rozpočtu a činnosti oddílu v roce 2020
  10. Výše členských příspěvků na rok 2020 a 2021
  11. Vyhodnocení sportovní činnosti členů oddílu a poděkování organizátorům oddílových akcí
  12. Návrh na jmenování čestného člena oddílu
  13. Diskuse – předem připravená (a případně hlasovatelná) diskusní témata
  14. Přijetí závěrečného usnesení VH a zakončení

Po příchodu na VH si prosím zkontrolujte vaše kontaktní údaje a podepište prezenční listinu. Převezměte kartičky Lokálky a případně ČHS.

Zápisy z našich valných hromad lze nalézt zde www.lokalka.eu/dokumenty-oddilu/

Pokud máte námět na zařazení dalšího bodu, nebo například námět do diskuse, prosím zasílejte tyto náměty do termínu přípravy VH dne 21.1.2020 na e-mail: vrtik.pavel(@)gmail.com

2) Příprava Výroční zprávy

brouzdáte rádi Lezcem nebo Montanou, narážíte na super články a říkáte si, že by takových mělo být víc? Byli jste učit lezce v Yosáčích, hledat ledovce v Chamonix, obdivovat velehory v Nepálu nebo plašit medvědy na Lofotech? Prostě máte zážitků na rozdávání nebo snad ještě víc? Nebo oddíloví makači, máte pocit, že by měl každý vědět, jaká dřina a kolik práce je nachystat Dry Tool Cup? Myslíš, že si instruktoři z horoškoly zaslouží poplácat po rameni? Nebo máš naopak pocit, že už to není, co to bývalo a měli bychom si zelenáči vzít příklad ze starých pardálů? Máte ještě v rukávu nějakou tu historku, co už dlouho nezazněla o tom, jaké to bylo, když ještě padal sníh, na chatu se chodilo po ledu ne po žebříku a ve vlaku do Tater byla důležitá houpací a ne wifi síť? Co si takhle zavzpomínat na uplynulý rok nebo snad dávnou minulost? Napište o tom článek. Napiš o tom litanii nebo dva odstavce a sláva po generace tě nemine. Ne že budeš v Montaně nebo na Lezci, to je pro děcka, ale budeš v oddílové výročce uchovávané na věky věků a k radosti nás všech.

Neváhejte a napište článek do výročky. Uděláte tím radost nejen sobě, ale i svým kamarádům. A to zvlášť, pokud ho pošlete do 5.1.2020 v běžném textovém souboru společně s fotkami na adresu anna.tomanov(@)gmail.com (fotky mimo textový soubor) a my ho za to uchováme ve výroční zprávě i dalším generacím. Pokud máte zážitků na rozdávání, nemusíte být skromní a pošlete článků klidně vícero. Nováčkům může být inspirací výročka loňská, která je k sehnání na Hudy stěně nebo na lokalka.eu.

Chtěla bych vás všechny poprosit o dodržení termínu. Pokud pošlete článek se zpožděním, buď se do výročky nedostane, nebo bude podmíněn úplatou v podobě občerstvění na výroční schůzi. Bude záležet na stádiu připravenosti tiskoviny a kvalitě slibovaného občerstvení.

3) Seznam výstupů

Součástí Výročky je zaznamenání výstupů členů oddílu. Ty dává dohromady Lenka Hubáčková skrz webovou stránku https://lokalka-vystupy.herokuapp.com/ Tyto výstupy zaznamenávají historii lezení v oddíle.

4) Příspěvky do oddílu

Jak na příspěvky do oddílu a ČHS + pojištění se dozvíte v tomto článku. Prosím pošlete peníze včas do 6.1.2020, ať si vše můžete vyzvednout na Valné hromadě. Uvádějte, prosím, u plateb všechny uvedené náležitosti, velmi nám tím usnadníte následné zpracování.

=

Za celý výkonný výbor oddílu vám přeji vše nejlepší do nového roku. Budoucnost začíná už dnes, ne až zítra!

Bača, předseda HO Lokomotiva Brno, 702333041

Napsat komentář